Uvjeti korištenja

Korištenjem Internet stranice DOMIVA smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

DOMIVA zadržava pravo izmjene sadržaja  i uvjete korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

DOMIVA se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.
Prilikom stavljanja podataka na internetsku stranicu DOMIVA je primila podatke od trećih osoba te ih samo prenosimo te nismo odgovorni za točnost istih. Svi podaci o nekretnini, cijeni, kvadraturi, adresi na kojoj se nalazi nekretnina koriste se radi informiranja korisnika internetske stranice.

Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljen na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati  ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne svrhe.

Nismo odgovorni za ne dostupnost stranice.